Familjerna 170710

 Här följer en kort presentation av de familjer som finns i mina städer just nu:


Hawaii:
Maui, Grace och deras son Kaleo. De ger kvarteren varma strand-vibbar.
My Little Pony: Myra, Humla och Oliver. De har barnen Surfrider och Cotton Candy tillsammans. Ruskigt invecklat familjeförhållande, då Myra och Humla har var sitt barn och Oliver är pappa till båda.
Bonnak: Winifred, Lilac och tvåäggstvillingarna Siden och Hok. De har namn från Kambodja.
Kuttfruff: Harper och Rubi har maxat barnantalet. De heter Alfred, Benjamin, Celine, Dante, Elliot och Frank. Fler får inte plats. Om det fanns husvagnar skulle de bo i en husvagn.
Jaspensson: Döden. Hit flyttar alla pensionärer så småningom för att kunna bekanta sig med döden. Han har inga byxor btw.
Abra: Hugo och Rafaela har Alton och Arrow tillsammans. Namnen börjar på A, B eller R i denna släkt. 


Galilei
: Edison och Rubeus hade turen att få enäggstvillingar. De heter Vindemiatrix och Himaliatrix. Vindemiatrix är en stjärna eller en satellit eller något. Himaliatrix är bara ett namn.
Elvfot: Sydney och Lejonel har lilla Rataxes. Elvfötterna är ett av de äldsta släktena och barnen får roliga namn från filmer och sånt.
Sherlock: Scarlett, Will och enäggstvillingarna Millie och Willow. Deras namn bildar ett fint mönster om man skriver dem under varandra. Scarlett är trilling och har även ytterligare tre syskon som är trillingar. De finns utspridda i familjerna här omkring. Alla får engelska namn.
Magnolia: Ìsdìs och Gro har döttrarna Lobelia och Dalia tillsammans. De får namn inspirerade av naturen.
Lurantis: Poppy och Happiny fick först Starly och nu senast tvillingpojkarna Chespin och Braixen. De får namn efter Pokémon, trendigt nog.
Narnia: Riddarna Corakin och Lingonben har rödtottarna Penny och Rilian tillsammans. Gissa var namnen härstammar!



Swärdslukare
: Vinga och Minior har två söner som heter Delfin och Vitnos. Namnen kommer från djurvärlden och släkten har funnits bland de längsta av alla. Det roligaste namnet hittills hade Val Swärdslukare. Hon var vacker och mycket kraftig. Jag saknar Val.
Petit Raffin: Den lilla franska familjen består av Maël, Clovis och Coline. Petit Raffin är också en av de äldsta släkterna här och väl inavlad i de flesta andra släkter.
Ronjadottir: Brímír och Isidore har tvåäggstvillingarna Irmelín och Indí. Från början fick barnen namn ur Astrid Lindgrens värld, men nu är det isländska namn som gäller. En mycket anrik släkt, som går lika långt bak som Silversockorna. Bímír är även pappa till en pojke längre ner.
af London: Anakin och Havana fick de identiska tvillingarna Sparta och Drama tillsammans. Alla får namn efter länder och städer. Jag tror att den första hette Mauritius.
Salazar: Charlie och Leon fick först Maia och nu senast tvillingarna Bruno och Maximo. De får spanska namn hela högen.
Shakespeare: Lejonidas och Cleopatra har Shepherd och Lennox tillsammans. Namnen letar jag febrilt efter i William Shakespeares verk. 



Dumbledore: Iglo och Cedric har Luna tillsammans. Ni som vet, ni vet och ni som inte vet - läs Harry Potter!
Silversocka: Vilbur, hans son Zeke och barnbarn Vilder är familjen som jag spelar med just nu. Pappa till lilla Vilder är även Brímir Ronjadottir som för övrigt också är förlovad med Zeke, men bor hos sin andra familj, så håll i er nu!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vilbur, Zeke och Vilder

Sockervadd och Michael Jackson

Föräldraskap